Flag_denmark

Рецепти

 

Креветки з головою на сковороді з м’ятою та соєвим соусом

 
 
Polar Seafood

вул. Соборна 1,с. П. Борщагівка,
Києво-Святошинський район,
Київська область, 08130
+38 (044) 300 20 03

kiev@polarseafood.ua

facebook.com
 

Інгредієнти:

 

Креветки з головою ТМ Polar Seafood 6 штук (посилоання)

Соєвий соус 100 мл

Оливкова олія 50 мл

Сік лимону 30 мл

Імбир 50 г

М'ята свіжа 6 гілочок

Часник 3 зубчики

Сіль за смаком

Мікс перців для смаку

 
 

Попередньо розморожені та вимиті в холодній воді креветки, необхідно розрізати та видалити кишечник (темна вена вздовж тулуба). За допомогою ножиць зробіть розріз по центру зовнішнього вигину креветки, приблизно на третину тулуба. Саме так можна побачити та видалити кишечник. Розрізання надає більш привабливого вигляду, бо під час приготування креветки злегка скручуються і відкриваються.

Свіжі гілочки м'яти, часник та імбир дрібно нарізати у глибоку ємність. Змішати нарізані інгредієнти із соєвим соусом, оливковою олією та соком лимона (сіль/перець за смаком). В отриманому маринаді залишити креветки на 30 хвилин.

 
 

На розігрітій сковороді обсмажити креветки по 4 хвилини з обох сторін. Після, перевернути креветки на розріз по спинці, зверху полити залишками маринаду і залишити ще на 2 хвилини.

Готовий морепродукт викласти на блюдо, заздалегідь декороване соусом на смак (ми рекомендуємо соус солодкий чилі), на розрізані спинки, головою та хвостиком догори.

 
 

Bon Appetite!

 

Polar Seafood Ukraine – Лучшие морепродукты со всего мира!

Polar Seafood Ukraine – является одним из крупнейших импортеров в Украину широкого спектра высококлассных морепродуктов. Компания импортирует более 100 наименований морепродуктов и рыбы из разных стран мира. Холодноводные креветки, тепловодные креветки, гребешки, мидии, кальмары, омары, лангустины, осьминоги, а также весь спектр рыб Северной Атлантики – все эти продукты компания с удовольствием предлагает украинским партнерам под брендами «POLAR SEAFOOD», «SEAFOOD LINE» и «ARTI SEAFOOD».

Онлайн - Каталог