
| Крохмаль кукурудзяний | 1 чайна ложка |
| Перець болгарський | 50 г |
| Морський коктейль | 250 г |
| Горошок зелений | 100 г |
| Тушка кальмара | 4 шт |
| Оливкова олія | 4 столова ложки |
| Соєвий соус | 70 мл |
| Цибуля біла | 1 шт |
| Сіль, перець | за смаком |
| Петрушка | 1 пучок |
| Кус-кус | 1 стакан |
| Часник | 4 зубчики |
| Морква | 1 шт |
| Імбир | 50 г |

| Креветки тигрові 8/12, з головою | 2 шт |
| Креветки тигрові 16/20, очищені | 8 шт |
| Кальмари baby, очищені | 120 г |
| Бульйон креветковий | 500г |
| Перець солодкий | 70 г |
| Зелень петрушки | 5 г |
| Цибуля ріпчата | 20 г |
| Оливкова олія | 50 мл |
| Мідії в мушлі | 4 шт |
| Каракатиця | 100 г |
| Шафран | 0,1 г |
| Томати | 120 г |
| Часник | 3 зубчики |
| Лимон | 0,5 шт |
| Вода | 50 мл |
| Рис | 150 г |
1. Очистити і нарізати цибулю півкільцями, дрібно нарубати стебла петрушки, крупно нарізати часник і перець.
2. Половинки помідора натерти на крупній тертці так, щоб шкурка залишилася в руках.
3. Розвести шафран в 50 мл окропу і настоювати 4 хвилини.
4. Видалити кишку з креветки зубочисткою по всій довжині, не знімаючи панцир.
5. Обсмажити неочищені креветки, мідії в мушлі і каракатиці на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
6. Додати цибулю і перець і смажити протягом 2-х хвилин, постійно помішуючи. Додати стебла петрушки, часник і обсмажувати, помішуючи, ще 40 секунд, після чого вийняти мідії.
7. Влити шафрановий настій, бульйон і томатну пасту, додати сіль, перець, довести до кипіння, висипати рис, перемішати і варити при легкому кипінні 15 хвилин. Додати очищені креветки і кальмари, варити ще 10 хвилин до повного випаровування рідини.
8. Розкласти мідії і подавати до столу.

| Коктейль з морепродуктів | 500 г |
| Перець чорний мелений | за смаком |
| Оливкова олія | 60 мл |
| Цибуля ріпчата | 1 шт |
| Зелений салат | 1 пучок |
| Томати | 6 шт |
| Чесник | 2 зубчики |
| Лимон | 1/2 шт |
| Сіль | за смаком |
1. У каструлі закип'ятити воду, висипати туди морський коктейль. Варити 5-7 хвилин. Морепродукти відкинути через друшляк і промити холодною водою.
2. Нарізати помідори, цибулю, листя салату, дрібно нарізати часник і перемішати з морепродуктами в салатниці.
3. Заправити салат оливковою олією з соком лимона, посолити і поперчити. Можна додати соєвий соус або бальзамічний оцет за смаком.
Polar Seafood Ukraine - є одним з найбільших імпортерів в Україну широкого спектру високоякісних морепродуктів. Компанія імпортує більше 100 найменувань морепродуктів та риби з різних країн світу. Холодноводні креветки, тепловодні креветки, гребінці, мідії, кальмари, омари, лангустини, восьминоги, а також весь спектр риб Північної Атлантики - всі ці продукти компанія з задоволенням пропонує українським партнерам під брендами:
«POLAR SEAFOOD», «SEAFOOD LINE» і «ARTI SEAFOOD ».
Онлайн - Каталог